Voorlopig GEEN Inloopspreekuur

I.V.M. Covid 19 zal er voorlopig geen inloopspreekuur zijn.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag tussen 8:00 en 12:00 en in de middag van 14:30 tot 16:00. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Gezondheidscentrum de Lloods

Telefonisch spreekuur

Het nummer voor het telefonisch spreekuur is: 035-5314177

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.

Het telefonisch spreekuur is iedere werkdag. Hieraan zijn geen vaste tijden verbonden.

Bel voor een telefonische afspraak bij voorkeur tussen 08:00 en 11:00 uur.

Hoe werkt het?

De assistente staat u te woord en kan u vaak direct zelf helpen. Iedere vraag wordt daarnaast voorgelegd aan de huisarts. Deze belt u op een ander tijdstip terug.

U belt tussen 08:00 en 11:00 uur naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag terug.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!